Maersk

Invokers Title Divider

invokers udviklede og integrerede en display-funktion, som viser et fuldt opdateret billede af alle nødvendige data. En navigation tilpasset hverdagen, der er nem at bruge og lynhurtigt giver overblik.

Erik Roesen Larsen

Senior Director, Head of Organisatorial Capabilities, Maersk Drilling & Maersk FPSOs, Mærsk Drilling

“Jeg kan kun sige, at projektet på alle måder har kørt som smurt i olie.”

Sikkerheden er alfa og omega

Kravene til compliance og kompetencer er alfa og omega for sikkerheden, der skal være vanvittig høj på en borerig. Konsekvenserne er enorme, hvis der endelig sker en ulykke. Både menneskeligt, miljømæssigt og økonomisk. Derfor skal Maersk Drilling konstant kunne dokumentere, at de har de dygtigste folk på holdet. Også selv om Internetforbindelserne på havet er så langsomme, at landbaserede applikationer ikke kan køre på samme system på land som på boreriggen.

Opdateret billede af kvalifikationer

invokers har som udvalgt partner til Maersk Drilling, i samarbejde, udviklet en applikation der giver et fuldt opdateret billede på de ansattes kvalifikationer. Løsningen kan kører i det eksisterende SharePoint systemlandskab – men med en forbindelse til datakilden SAP, herunder SAP HR, som er placeret på fastlandet.

MAERSK POBCO

Platform

Løsningen er baseret på SAP og SharePoint teknologi.
SAP leverer alt det forretningskritiske data. Applikationens brugergrænseflade er opbygget i SharePoint som er lokalt installeret på den enkelte borerig og derfra tilgår SAP data på fastlandet ofte via langsomme satellit forbindelser. I relation til SAP så arbejder vi primært med data indenfor HR modulet herunder shiftplanning, LSO, employee masterdata (qualifications and positions).


En applikation, der ikke kræver træning

I dag er alle de nødvendige informationer tilgængelig i forreste linje på boeriggen. Informationerne er aldrig ældre end 24 timer og er så selvforklarende og overskuelige, at alle kan bruge applikationen uden træning. Applikationen har automatiseret processen og giver offshore-lederen et hurtigt og effektivt overblik. Løsningen er således ekstremt brugervenligt.

Har du lyst til at se flere af vores resultater?