Toms

Invokers Title Divider

I vores nye system med håndscannere kan vi nu udlevere, tilbagelevere og registrere lageroptælling fra Service Warehouse. Medarbejdere, der henter reservedele eller andre materialer, registrerer selv, hvad de henter ved at scanne en stregkode, som sidder på materialernes hylder eller skuffer.

Birgit Hansen

SAP-konsulent i Toms Gruppens IT-afdeling, Toms

“invokers har været der for os hele vejen i implementeringsfasen. Man kan regne med dem.
De har virkelig forstand på deres forretning. invokers vil da også være de første, vi kontakter,
næste gang vi skal have hjælp til mobile løsninger med SAP integration. De er ganske enkelt
deres vægt værd i Guldbarrer, som vi siger her hos Toms.”

Udfordringen

Toms havde en løsning med håndscannere kørende, der var baseret på ”middleware” software. Men efter en SAP-opgradering virkede systemet med håndscannerne ikke, og man var derfor tvunget til at allokere et anseligt beløb til også at opgradere selve middleware-løsningen for fortsat, at kunne benytte de vigtige håndscannere.

En løsning der ikke benytter sig af “middelware”

I forlængelse af et mangeårigt succesfuldt samarbejde har invokers designet og udviklet en ny håndscannerløsning, der ikke benytter sig af “middelware”. Med løsningen kan TOMS nu udlevere, tilbagelevere og registrere lageroptælling fra Service Warehouse. Medarbejdere, der henter reservedele eller andre materialer, registrerer selv, hvad de henter, ved at scanne en stregkode, som sidder på materialernes hylder eller skuffer. De indtaster ordrer eller omkostningssted, så forbruget lander det helt rigtige sted i vores regnskab.

Platform

Løsningen er bygget direkte på Toms SAP ECC system uden middleware eller store infrastruktur ændringer og investeringer. SAP standard teknologi er benyttet i hele løsningen og der er valgt robuste håndskannere fra Psyion som kan tåle hverdagen på reservedelslageret. Håndskannerne har adgang til netværket via både WIFI og 3g modem via indbygget VPN i skanneren.

Resultat

I dag er det simpelthen meget nemmere at håndtere for medarbejderne end det gamle. Ideen med at anvende farver og ikoner var den helt rigtige. Scanneren kunne bruges med det samme uden træning og manualer. Løsningen er meget brugervenligt og betyder meget for arbejdsglæden. Hele den tekniske baggrund er moderne og stabil, så det er lettere for IT-afdelingen at vedligeholde systemet. Toms behøver ikke længere at vedligeholde et ekstra system eller betale licenser til software uden om SAP.

Har du lyst til at se flere af vores resultater?