Design Thinking Studio

Invokers Title Divider

Lær at fejle hurtigt

“Hvad nu hvis – der fandtes et rum, hvor dine idéer blev til virkelighed?
Også de, du ikke havde tænkt helt færdig endnu?”


Hvor mange færdige IT-projekter fejler? Hvor mange bliver forsinkede, eller kommer aldrig i brug?
Hvis dit IT-projekt skal være alt, hvad du har drømt om fra Dag 1,
så skal du overveje en anderledes måde at køre dit udviklingsprojekt på.
Start med en tur i invokers Design Thinking Studio.

Unikt i Danmark. Og ét af kun ganske få steder i verden.

Måske er du ikke klar over, hvor stor en forskel omgivelserne gør for evnen til at tænke frit, skarpt og grænseløst? Eller er du? Hos invokers – eksperter i agile og virkningsfulde udviklingsprocesser – har vi skabt vores Design Thinking Studio øverst i vores bygning. Prøv at tage dine medarbejdere med herind. Og lad vores erfarne team guide dem igennem processen.

Vi har arbejdet med udvikling af store, omfattende IT-projekter i mange år. Vores fokus har været at skabe de rigtige resultater for vores kunder. Derfor har vi gentænkt måden at gribe udviklingsprocessen an på. Og en af vores erfaringer? Betydningen af at skabe det rigtige rum, der kan sætte kreativiteten og idéerne fri fra de vante baner. Det rum tilbyder vi nu vores kunder. Sammen med en proces, der bevisligt fungerer.

Ikke bare masser af snak. Også masser af konkret udbytte.


På vores workshops bliver fantasien godt nok sluppet løs – men når brugerne bliver hørt og samtidigt udfordret, så ser vi typisk at kravene bliver kraftigt reduceret. De fleste af vores kunder opnår en ROI på den færdige it-løsninger på bare 3-6 måneder, og det på grund af processen. Eksempelvis en samlet pakke med target arkitektur, løsningskrav, user stories, End User Trust Requirements, visuelle mock-ups af en færdig løsning, værdianalyser. Klar til at præsentere for ledelsen and andre interessenter – og klar til aktiv brug i det videre forløb. Uanset hvem, der udvikler.

Fejl hurtigt – og få succes til tiden. Mere, end du kan forestille dig


Hvis du starter med at visualisere, hvor meget du sparer – eller faktisk kun, hvordan hverdagen bliver i din virksomhed – bare ved at din nødvendige IT-løsning virker, som den skal? Lige fra starten. Tænk videre: hvad nu, hvis udviklingen blev nemmere og hurtigere. Implementeringen nærmest var overstået, før I begyndte. Og alle brugere glade og begejstrede havde købt ind på løsningen, og tog den i brug som beregnet den allerførste dag.

Den helt rigtige løsning, vel at mærke.

Så kender du allerede resultatet af invokers Design Thinking proces.
Det, som vores andre kunder har oplevet. Vil du også prøve?