User Interface Design & Udvikling

Invokers Title Divider

User Experience (UX) Design

Når den optimale brugeroplevelse skal leveres, handler det om at levere en løsning der opfylde de præcise behov hos slutbrugeren på en direkte og præcis måde, uden at være til møje og besvær.

Herefter handler det om at skabe enkelthed og elegance i løsningen, der er en fryd for øjet og en fornøjelse at bruge.

Sande brugeroplevelse skal gå langt ud over hvad kunden forventer og rummer langt mere end at indfri listen af ønskede funktionalitet.

Når nye innovative løsninger skal leveres har invokers de kompetencer der skal til for at tage løsningen hele vejen fra den gode ide til implementering og go live. Herunder de leverancer der skal til for at give den optimale brugeroplevelse.

Invokers leverer:

Informationsarkitektur

Interface –og navigationsstruktur

Interaktionsdesign

Layout på sideniveau og brugerspecifik opgaveløsning samt komponent flow

Udvikling af brugervenlighed

Udvikling og synkronisering af forventede og faktiske brugeradfærd

Visuelt Design

Konsekvent udvikling og visuel behandling af frontend elementer og komponenter

Prototype udvikling

Design og sammensætning af fungerende interaktive koncepter

Frontend Teknologi og udvikling

Når man skal levere brugervenlige, veldesignede og lækre løsninger, er det ikke nok at have et lækkert design “på papiret” – Det skal også være velfungerende, smidigt og respondere hurtigt og gnidningsløst på brugerens input når det kører i “virkeligheden”.

invokers kan levere løsninger hele vejen fra den komplekse integration med SAP og ud til brugerens enheder – Det værende webbrowser, smartphone eller tablet.

invokers’ konsulenter og specialister bygger løsninger baseret på de bedste af de nye teknikker indenfor frontend teknologi: HTML5, JavaScript, CSS3, AngularJS, Twitter Bootstrap mv., ligesom vi har god erfaring med SAP’s nyeste UI toolkit SAPUI5.

Invokers er ligeledes leveringsdygtige i udvikling af Apps på iOS og Android, samt hybrid-frameworks til disse platforme.

Nye og spændende teknologier så som Virtual Reality og Augmented Reality har vi naturligvis også allerede praktisk erfaring med – Kontakt os for demo og gennemgang af mulighederne.

UI/UX Strategi roadmap

Få styr på UX strategien i forhold til SAP

Kravene til ERP applikationer stiger og stiger i takt med at brugernes forventninger til applikationer i højere og højere grad bliver dannet af Google, Amazon, Linkedin, Twitter og Facebook. ERP verdenen som vi kender den er under forandring og det betyder også en forandring hos SAP som kan være svær at følge med i og relatere til sin IT strategi. SAP er ved at flytte sig fra at være transaktionsdrevet, brugt af eksperter og desktop baseret til at være rolledrevet, for alle og mobil.

Ovenstående forandring smitter af i forhold til IT og SAP strategien i virksomheden og invokers har derfor lavet en række af workshops som vi kalder SAP UI/UX strategi roadmap.

I løbet af denne proces vil I som virksomhed få styr på hvor SAP bevæger sig hen af i forhold til UI/UX, hvilke teknologier og værktøjer skal benyttes hvornår og sidst men ikke mindst en kortlægning af hvilke af disse som er relevant for netop jeres virksomhed og brugere. I vil også få konkrete redskaber til at fastsætte og måle hvordan jeres fremtidige applikationer skal laves for at leve op til de moderne IT brugeres krav.

Fordele

Få styr på SAP’s overordnede UI/UX strategi og understøttende teknologier og værktøjer

Bliv klædt på til at sætte ovenstående i perspektiv i forhold til jeres SAP installation og fremtidig brug

Få konkrete redskaber til at skabe og opnå en optimal brugeroplevelse på jeres ERP applikationer

Hvordan

Vores SAP UI/UX strategi roadmap leveres som en mindre række af workshops over en kort periode. De tilpasses jeres individuelle behov men følger en fast rød tråd i forhold til at opnå indsigt i hvad der skaber en optimal brugeroplevelse for jeres brugere.