Virtuos iOS & Swift Maestro.

Invokers Title Divider

Virtuos iOS & Swift Maestro

Vi er Danmarks stærkeste hold når det kommer til at udtænke og levere spændende projekter i krydsfeltet mellem ERP-, web- og mobility-teknologi og digital forretningsudvikling til nogle af Danmarks mest spændende kunder.

Vi har et tæt samarbejde med både SAP og Apple i Danmark om danske ervhervskunder, ligesom vi er Early Adopter på det kommende iOS SDK fra det spændende samarbejde mellem SAP og Apple. Læs mere om det her: www.sap.com/developer/topics/hcp-sdk-for-ios.html

Vi har travlt, og har behov for at øge vores team med en eller flere bredt funderede iOS udviklere, med en passion for at levere unikke løsninger til vores kunder, med udgangspunkt i at gøre komplicerede forretningssystemer simple, brugervenlige og på niveau med det bedste fra den forbrugerorienterede verden. Vi arbejder med SAP som forretningsmæssigt fundament i mange af vores løsninger, men spænder teknologisk over en bred palette af kompetencer.

Kort fortalt, søger vi en erfaren iOS udvikler, som tænder på at lave rigtige løsninger til rigtige virksomheder: Hele vejen fra de allertungeste forretningsprocesser og ud til en brugergrænseflade som skal have “consumer-grade” niveau, eller bedre!

Med udgangspunkt i SAPs omfattende portefølje, tilbyder vi en mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, på super-spændende projekter med reel værdiskabelse for øje. Sagt på en anden måde: Hvis du er vokset fra at lave apps med bageopskrifter eller lignende, så er der her en mulighed for at arbejde med forretningskritiske løsninger som skaber værdi.

Et bredt teknologisk fundament indenfor datalogi og systemudvikling er et selvfølgeligt fundament du har bygget videre på, og derigennem opnået stærke kompetencer indenfor mobility generelt, og Apple økosystemet specifikt: XCode, Swift, iOS og alle dets herligheder.

User Experience og design er kardinalpunkter for os, så det er vigtigt at du er stærk på UI, performance og også gerne custom grafik (SpriteKit, SceneKit og andet).

Derudover vil vi sætte pris på god forståelse for moderne tooling og driftsplatforme: Cloudplatforme, Containerization, Git, Atlassian og meget andet,

Derudover forventer vi, at du behersker engelsk på forretningsniveau og mindst et skandinavisk sprog, i både tale og skrift. Erfaring med agile udviklingsmetoder (fx Scrum), vil være en fordel.

Om dig

Som person er du serviceminded, pligtopfyldende, kvalitets- og detaljeorienteret. Du er åben og ærlig og holder hovedet koldt – også i pressede situationer. Du trives i et arbejde, hvor du har mulighed for at være proaktiv, og du får tingene til at ske. Du arbejder struktureret og sørger for at dokumentere og dele viden. Du evner både at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Skriftlig ansøgning sendes til job@invokers.dk.

Kort om invokers:

Vi sætter brugeren i centrum, når vi med erfaring, ekspertise og forretningsforståelse udvikler simple og højtydende applikationer med en ensartet brugergrænseflade og tæt integration med SAP. Vi har en medfødt begejstring for teknologi, strategi og processer – og en ambition om at skabe den optimale sammenhængskraft mellem forretningen, IT og slutbrugeren. Vi har gennem de sidste 10 år skabt forretningsværdi gennem User Experience.

Vi glæder os til at høre fra dig!